Betonguker

Skolen fortsetter det vellykkede samarbeidet med den lokale entreprenøren Stenseth & RS Entreprenør AS. Vg1 elevene i Bygg- og anleggsteknikk har nok en gang fått opplæring i betongfaget.Betonguker på byggfag - Klikk for stort bildeBetonguker på byggfag Christian Magnus Bothner

For tredje året på rad gjennomfører den lokale entreprenøren Stenseth & RS Entreprenør AS «Betonguker». Prosjektet har foregått over en 4-ukers periode, hvor skolens elever i Vg1 Bygg- og anleggsteknikk får være med på hele prosessen med forskaling, jernbinding og støping. På skolen bygger elevene forskalinger og binder jern uten å støpe, så dette er en fin måte for elevene å prøve seg i praksis og være med å støpe et produkt.

Lærerne på byggfag roser samarbeidet med bedriften. De er svært fornøyde og gleder seg til å fortsette det vellykkede samarbeidet fremover.