Digitalt informasjonsmøte for foresatte 10.trinn

Tirsdag 19. januar kl. 19:30. Presentasjon fra rådgiver kan du lese her.Informasjonsmøter for foresatte til elever på 10.trinn i forbindelse med søking til videregående utdannelse - Klikk for stort bildeInformasjonsmøter for foresatte til elever på 10.trinn i forbindelse med søking til videregående utdannelse Viken Fylkeskommune

Presentasjon som ble vist av rådgiver under møtet kan du lese her (PDF, 2 MB)

Vi inviterer foresatte til elever på 10. trinn til digitalt informasjonsmøte. Elever på 10. trinn skal søke seg til de videregående skolene innen 1. mars 2021 og det er sikkert mye informasjon dere foresatte ønsker. Nå gir vi dere mulighet til å bli kjent med Røyken vgs og våre utdanningstilbud. Dere vil møte representanter fra ledelsen, rådgivere og miljøarbeider.

Møte er tirsdag 19.januar kl. 19:30.

Du kan følge møtet ved å klikke her

Det vil foregå i Teams. Du trenger ikke appen for å være med, du kan fint se møtet i en vanlig nettleser. Det er ønskelig at deltakere i møtet både muter mikrofonen og skrur av video for å oppnå best mulig kvalitet på sendingen.

Ta en titt på hva vi kan tilby, og lurer du på noe hører vi gjerne fra deg!