En klasse er satt i karantene

Vi ønsker å informere om at femten elever og to ansatte ved Røyken vgs settes i hjemmekarantene av kommuneoverlegen i Eiker/Asker. Karantenen gjelder t.o.m. 14.11.Koronavirus - Klikk for stort bildeKorona-virus CDC/Unsplash  

Klassen det gjelder er vg1 Frisør, blomster, interiør- og eksponeringsdesign (1FDA)

Det er en person utenfra som har fått påvist Covid 19. Vedkommende har vært i nærkontakt med denne klassen og to ansatte knyttet til klassen, noen dager og fram til 4.11.

Her finner dere mer informasjon om karantenereglene. 

Smittesporing i gang

Kommuneoverlegen og smittesporingsteamet er i gang med å kontakte de berørte elevene og ansatte for å gi nødvendig informasjon. Skolen har tett kontakt med kommuneoverlegen og smittesporingsteamet.

Digital opplæring

Elevene vil få digital opplæring i perioden de er hjemme.

Følg med på informasjonen fra skolen som vil bli gitt på skolens hjemmeside: www.royken.vgs.no.

Mulige symptomer på Covid-19

Det er viktig at elever/foreldre og ansatte følger med og tar kontakt for å bestille time til testing dersom de opplever symptomer på nyoppstått luftveisinfeksjon.

Symptomer på covid-19 kan være hoste, feber, tungpustet, nedsatt smaks- og luktesans, hodepine, slapphet og muskelverk. Magesmerter kan også forekomme. Særlig hos barn kan symptomer på Covid-19 være milde og vanskelige å skille fra andre luftveisinfeksjoner.

Lurer dere på om dere kan være smittet med Covid-19? Ring koronatelefonen 66 71 59 99 eller les mer på kommunens nettsider. Husk at ingen skal møte på skolen når de er syke.

Information on coronavirus in multiple languages

Ta kontakt med skolen om dere har spørsmål.

Vennlig hilsen
Laila Handelsby

Rektor

Til toppen