Går du i 10.klasse og er nysgjerrig på hva vi kan tilby?

Vi skulle så gjerne ønsket deg velkommen inn døren så du kunne få møte elever og ansatte og se hvordan vi har det! Nå går dessverre ikke det, men det betyr ikke at du likevel ikke kan bli kjent med oss – for det kan du!

Elever utenfor Røyken videregående skole - Klikk for stort bildeElever utenfor Røyken videregående skole Marianne Wahlberg

Her på Røyken vgs tilbyr vi både yrkesfag og studieforberedende utdanningsprogram. Vi har 39 ulike klasser, og vi legger stor vekt på en «Vi-kultur» der alle skal trives og bli sett bl.a. gjennom ulike sosiale arrangement gjennom året.

Det går skolebuss hit og du kan også ta toget. Vi har flott natur rett utenfor vinduene, så her er vi sikre på at du vil trives!

Mer informasjon til dere elever kommer!

Ta en titt på hva vi kan tilby, og lurer du på noe hører vi gjerne fra deg!

Lenke til møte og mer informasjon kommer!

Ta en titt på hva vi kan tilby, og lurer du på noe hører vi gjerne fra deg!