Informasjon om opplæring i uke 49 og 50

Oppdatert 26/11-20 - Fortsatt rødt nivå uke 49-50

Uke 49-50 - Klikk for stort bildeUke 49-50 Røyken vgs

Oppdatert torsdag 26.nov: Informasjon om opplæring i uke 49 og 50

Vi fortsetter ordningen vi har hatt de to siste ukene. Det betyr:

Elever på studieforberedende linjer

• med fornavn A-K har undervisning på skolen i uke 49 og digital opplæring uke 50
  • Elever med fornavn L-Å har digital undervisning uke 49 og undervisning på skolen i uke 50
  • Elever som i utgangspunktet ikke har tilstedeværelse på skolen, kan bli kalt inn for tilstedeværelse på fagdager (tirsdager). Informasjon om dette vil komme fra faglærer.
  • Kantinen holder stengt og egen mat og drikke må medbringes.

Yrkesfag

• Elevene møter i henhold til kontaktlærers beskjed
  • Kantinen holder stengt og egen mat og drikke må medbringes.

Oppdatert mandag 16.nov: SF elevers tilstedeværelse på fagdager

Elever på studieforberedende linjer som i utgangspunktet ikke har tilstedeværelse på skolen, kan bli kalt inn for tilstedeværelse på fagdager (tirsdager). Informasjon om dette vil komme fra faglærer.

Oppdatert fredag 13.nov: Kantinen stenger, skolens smitteverntiltak på rødt nivå

Oppdatert torsdag 12.nov: Informasjon om opplæringen i uke 47 og 48

Studiespesialisering, KDA, MK og PB

Uke 47 (16-20 nov.) Undervisning på skolen

• Elever med fornavn A t.o.m. K møter på skolen etter normal timeplan og romplan
  • Alle elever skal oppholde seg mest mulig i klasserommet
  • Alle elever skal følge håndhygienereglene og øvrige rutiner for smittevern på skolen (PDF, 157 kB)
  • Det oppfordres til å bruke minst mulig kollektivtransport hvis mulig. Ved bruk av kollektivtransport skal smittevernregler for kollektivtransport etterfølges.

Uke 47 (16-20 nov.) Digital opplæring hjemme

• Elever med fornavn L t.o.m. Å har digital opplæring hjemme
  • Elever som er hjemme skal i utgangspunktet møte opp til undervisningsstart på Teams for registrering, hvis ikke annet er avtalt med faglærer.

Uke 48 (23-27. nov.) Undervisning på skolen

• Elever med fornavn L t.o.m. Å møter på skolen etter normal timeplan og romplan

Uke 48 (23-27. nov.) Digital opplæring hjemme

• Elever med fornavn A t.o.m. K har digital opplæring hjemme

Yrkesfag

Uke 47-48 (16-27.nov)

• Elevene på yrkesfag møter i henhold til kontaktlærers beskjed

12.11.20

Oppdatert mandag 9.nov: Røyken vgs opprettholder rødt nivå.

De kommende dagene vil Røyken vgs fortsette å opprettholde rødt nivå – dette i henhold til anbefaling fra kommuneoverlegen i Asker 9.11.

Det betyr at elevene møter i henhold til beskjed som er gitt for inneværende uke.

Skolen vil fortløpende utarbeide planer for de neste ukene. Elevene blir orientert av sine lærere.

Fredag 6.nov: All undervisning skal hovedsakelig foregå digitalt

Undervisning uke 46 (9 -13. november).

Noen klasser vil ha noe praktisk undervisning på skolen. Elevene får beskjed fra lærer om når de skal møte på skolen. Elevene det gjelder går i følgende klasser:

• Elektrofag
  • Byggfag
  • Medier og kommunikasjon (MK)
  • Kunst, design og arkitektur (KDA)
  • Informasjon og kommunikasjonsteknologi (IKA)
  • Informasjonsteknologi og medieproduksjon (IMA)
  • Frisør, blomster, interiør og eksponeringsdesign (FDA)
  • Tilrettelagt opplæring

Resten av klassene skal ha heldigital undervisning hjemme.