Går du i 10.klasse og er nysgjerrig på hva vi kan tilby?

Vi skulle så gjerne ønsket deg velkommen inn døren så du kunne få møte elever og ansatte og se hvordan vi har det! Nå går dessverre ikke det, men det betyr ikke at du likevel ikke kan bli kjent med oss – for det kan du!Elever utenfor Røyken videregående skole - Klikk for stort bildeElever utenfor Røyken videregående skole Marianne Wahlberg

Her på Røyken vgs tilbyr vi både yrkesfag og studieforberedende utdanningsprogram. Vi har 39 ulike klasser, og vi legger stor vekt på en «Vi-kultur» der alle skal trives og bli sett bl.a. gjennom ulike sosiale arrangement gjennom året.

Skolebussen stopper rett utenfor, det går også buss til Røyken gamle rådhus og du kan ta toget. Vi har flott natur rett utenfor vinduene, så her er vi sikre på at du vil trives!

I januar vil vi komme med mer informasjon på våre nettsider til deg som skal søke hos oss!

Ta en titt på hva vi kan tilby, og lurer du på noe hører vi gjerne fra deg!