God jul

Kjære elever ved Røyken vgs. Vi lever i en verden i rask endring, og julen 2020 vil bli husket i lang tid fremover.Juletre ved inngang - Klikk for stort bildeJuletre ved inngang Bente Gylland

Dette året har vi måttet stoppe opp og omstille oss raskt, flere ganger. Noe av friheten har blitt borte og det bør få oss til å tenke på at vi tidligere kanskje har tatt mange ting for gitt. Videre kan dette få oss til å huske på å verdsette det gode, når alt en dag blir bra igjen.

Selv om juleavslutningen på skolen og julefeiringen med familie og venner ikke blir som før, må vi likevel prøve å holde på noen av tradisjonene og ta vare på og tenke på det som er bra og fint. Det vil bli en god jul tross alt sammen med noen av våre nærmeste.

Det nye året vil måtte starte med noe av det vi avsluttet 2020 med; vi må planlegge første uken med halve klasser og grupper.

Vi må alle hele tiden være gode på å følge opp og passe på, med et ekstra fokus på framtiden. Da vil det være en større sjanse for at alt skal bli bra igjen, og den vanlige skolehverdagen kommer tilbake - snart.

Jeg vil takke alle for all den ekstra innsats, raushet, romslighet, medmenneskelighet, omsorg og tålmodighet som dere har vist denne høsten.

Følg med på skolens hjemmeside.

God jul ønskes dere alle!