Informasjon til foresatte

Et semester nærmer seg slutten, og vi er snart halvveis i dette skoleåret. Bildet illustrerer elever i klasseromsundervisning - Klikk for stort bildeElever i klasseromsundervisning Marianne Wahlberg

Til foresatte på yrkesfag

Et semester nærmer seg slutten, og vi er snart halvveis i dette skoleåret. Når vi er tilbake på skolen etter nyttår, må elevene etter hvert forholde seg til det valget de skal gjøre for neste skoleår.

For elever på vg1 handler dette valget om å finne riktig vg2-alternativ, for vg2-elevene våre er det et spørsmål om fagbrev og/eller studiekompetanse. For de som ønsker seg ut i læretid, handler tiden fremover om å skaffe seg læreplass. Det er mye å undre seg over, og mange spørsmål som kan dukke opp, både for elevene, og for dere foresatte.

Mer informasjon om mulighetene kan du se på

Husk også at søknad om skoleplass skjer på www.vigo.no innen 1.mars.

Ta kontakt med oss hvis du lurer på noe.

Med ønske om en riktig god jul!

Til foresatte i vg1 og vg2 SF, MK og KDA

I uke 7 (15-19.februar) gjennomfører vi programfagvalg. I forkant av valget, er det en del informasjon som skal ut til elevene og skolen er godt i gang med dette arbeidet. Det er viktig at dere foresatte snakker med deres elev om valget og hvilke fag han/hun kan tenke seg neste skoleår. Vær obs på at dette valget skjer uavhengig av søknad om skoleplass. Også de elevene som tenker seg vg2 på utveksling, skal velge programfag.

Mer informasjon om programfag kan du se her:

Husk også at søknad om skoleplass skjer på www.vigo.no innen 1.mars.

Ta kontakt med oss hvis du lurer på noe.

Med ønske om en riktig god jul!