Ny linje ved Røyken vgs

1FDA har satt opp en ny utstilling i skolens glassmonter utenfor elevkantina. Her presenteres den nye yrkesfaglinja ved skolen: Frisør, Blomster, Interiør- og eksponeringsdesign.Klikk for stort bilde

Her skal elevene jobbe med og lære om blant annet design og designprosesser, grunnleggende håndverksferdigheter, interiør, hår, blomster, farge, form, komposisjon, kreativitet, utstillingsdesign, eksponering og kommunikasjon, kundebehandling, presentasjon, materialer, verktøy, teknikker, moter, trender og stiler, ulike kulturer, fotostyling, digitale verktøy, skrift og profileringsdesign og mye annet spennende.

Ta en titt på utstillingen

Her har 1FDA sydd egne puter til utstillingen, laget egne blomsterampler, fotografert egne hårfrisyrer og eksponert utstillingen ved hjelp av interiørdetaljer og div. møbler fra en annen tidsalder. Klarer du å gjette hvilken tid det er fra?