Skolen tilbyr flere ulike programfag. Alle programfagene nedenfor tilbys ikke innenfor alle utdanningstilbudene.
Fagene det ligger informasjon om er de fagene som ligger til valg. Resultatet av prøvevalget, elevenes etterspørsel og hvilke lærekrefter skolen har til rådighet avgjør hvilke fag som faktisk vil bli tilbudt. Listen er alfabetisk sortert.
5 timer pr. uke
Eksamensform: Muntlig
Biologi består av to programfag: Biologi 1 og Biologi 2. Disse undervises vekselsvis annethvert år. Fagene bygger ikke på hverandre, men sammen gir de fordypning. I Biologi 1 lærer du mer om biologisk forskning, cellen (cellebiologi), fysiologi (hvordan fungerer kroppens organer), funksjon og tilpassing (hvordan er forskjellige dyr tilpasset miljøet), biologisk mangfold (hvordan naturen er satt sammen av arter). Undervisningsformer som blir brukt er tavleundervisning, oppgaver, forsøk, feltarbeid og gruppearbeid. For å velge dette faget, bør du interessere deg for kroppen og hvordan kroppen fungerer, også ned på detaljnivå, og i samsvar med andre organismer.
5 timer pr. uke
Eksamensform: Skriftlig og muntlig
I Biologi 2 lærer du mer om biologisk forskning, evolusjon (hvordan har livet på jorda endret seg gjennom tidene), økologi (artsbestemmelse med artssamling og hvordan naturen henger sammen) fotosyntese og celleånding (energiomsetning), genetikk og bioteknologi (hvordan foregår arven og hvilke muligheter har man med bioteknologi). Programfaget gir grunnlag for videre studier innenfor biologi og biologirelaterte områder. Samtidig skal opplæringen legge vekt på de allmenndannende sidene ved biologifaget, som biologisk kunnskap knyttet til miljøutfordringer, bærekraftig utvikling, bioteknologiske spørsmål og spørsmål knyttet til kropp og helse. Programfaget skal gjøre bruk av naturen som læringsarena og på den måten legge et grunnlag for å oppleve glede og undring over naturen. Biologi 1 og Biologi 2 gir 0,5 realfagspoeng hver. Du kan lese mer om biologi på vilbli.no.
5 timer pr. uke
Eksamensform: Muntlig - praktisk
Breddeidrett passer for deg som er glad i idrett og ønsker å få en bred og allsidig idrettserfaring. Faget består av tre hovedområder; idrettsaktiviteter, basistrening og fysisk aktivitet og helse. I dette faget vil du være innom mange forskjellige idretter og aktiviteter. Du skal utvikle deg innen idretter og aktiviteter som blir drevet individuelt og i grupper, både ferdighetsmessig og sosialt, samt utøve instruksjon og lede aktiviteter for andre. I basistrening skal du utvikle dine grunnleggende ferdigheter innen utholdenhet, styrke, bevegelighet, spenst, hurtighet, koordinasjon og psykiske egenskaper. I fysisk aktivitet og helse skal du planlegge og gjennomføre helsefremmende trening og lære om skadeforebygging. Faget tilbys til vg3- elever. Du kan lese mer om breddeidrett på vilbli.no.
5 timer pr. uke, vg2
Eksamensform: Skriftlig og muntlig
Elevene skal lære om engelsk og lære å lære på engelsk. De skal bli bedre forberedt til å lese, snakke, bruke digitale medier kritisk, og skrive på engelsk på et høyt nivå. Faget handler om språk- og kommunikasjonsutvikling, og skal bidra til danning og identitetsutvikling. Faget skal bidra til å utvikle elevenes interkulturelle forståelse, økt forståelse av allsidigheten i det engelske språket og av betydningen av å bruke et situasjonstilpasset språk. Det å lære engelsk har stor betydning for elevene i utdanning, i arbeidslivet og i samhandling med mennesker fra hele verden. Du kan lese mer om engelsk i verden på vilbli.no.
Entreprenørskap og bedriftsutvikling består av Entreprenørskap og bedriftsutvikling 1 og Entreprenørskap og bedriftsutvikling 2. Entreprenørskap og bedriftsutvikling 2 er en videreføring av Entreprenørskap og bedriftsutvikling 1.
Entreprenørskap og bedriftsutvikling 1
5 timer pr. uke
Eksamensform: Muntlig praktisk eksamen
Målet med faget er å øke kompetansen om hvordan en virksomhet etableres, drives og utvikles. Opplæringen skal gi forståelse for ulike fagområder som ledelse, økonomi, markedsføring, salg og personalpolitikk. Ungdomsbedrift er sentralt i faget. Det innebærer at elevene oppretter egen bedrift med egen produktidé, ansettelsesprosess og utarbeidelse av markedsplan. Teori og praksis knyttes sammen gjennom opplæringen. Faget egner seg for elever som trives med selvstendig arbeid.
Entreprenørskap og bedriftsutvikling 2
5 timer pr. uke
Eksamensform: Skriftlig eller muntlig.
Faget er mer teoretisk orientert enn entreprenørskap og bedriftsutvikling 1 og skal gi innsikt i arbeidet med bedriftsutvikling, herunder utarbeidelse av bedriftsøkonomiske analyser, innovasjon og hva dette betyr for bedriftsutvikling og verdiskaping. Videre skal faget gi kompetanse om internasjonale markedsmuligheter og Norges rolle i internasjonal økonomi. Faget er nyttig å ha dersom du ønsker å studere noe innen økonomi. Du kan lese mer om entreprenørskap og bedriftsutvikling på vilbli.no.
5 timer pr. uke
Eksamensform: Muntlig - praktisk
Programfaget gir deg grunnlag for å forstå hvor viktig trykketeknikken og fotografiet er som eget uttrykksmiddel og som et uttrykk for kulturstrømninger. Programfaget har også et kunstnerisk perspektiv der ditt personlige uttrykk står i sentrum. Gjennom eget skapende arbeid med foto, trykk og grafiske teknikker vil du få mulighet til å utvikle eget uttrykk og kunnskap om og ferdighet i visuell kommunikasjon. Undervisningen er i hovedsak praktisk rettet med teori innbakt i praktiske øvelser, innlæring av teknikker, utprøvinger av arbeidsmåter i verksted og praktiske oppgaver. Du vil få innblikk i hvordan sentrale kunstnere og håndverkere jobber med trykk og foto gjennom forelesninger, videoer, galleri- og museumsbesøk. Faget krever ikke forkunnskaper i foto eller tegning. Faget tilbys til vg3- elever. Du kan lese mer om foto og grafikk på vilbli.no.
5 timer pr. uke
I dette faget får du mulighet til fordypning i muntlig og skriftlig fransk, spansk eller tysk (som følger fagplanen for Fremmedspråk III). Du får være med på en ukes studietur til det relevante landet tidlig på høsten. Du bør interessere deg for språk og ha lyst til å fordype seg i fremmedspråket du kjenner fra nivå II. Dette faget er nyttig for videre språkstudier. Faget gir 1 poeng. Du kan lese mer om fremmedspråk nivå III på vilbli.no.
Fysikk består av to programfag: Fysikk 1 og Fysikk 2. Fysikk 2 bygger på Fysikk 1.
Fysikk 1
5 timer pr. uke
Eksamensform: Muntlig
I dette faget lærer du mer om krefter og bevegelse og prøver å beskrive disse matematisk. Vi jobber med ulike former for energi og vi ser nærmere på oppbygningen av atomer og regner på Albert Einsteins berømte formel E = mc2. Vi snakker om atomkraft og atombomber. Vi ser nærmere på fysikken bak bølgebevegelser – alt fra lysfotoner (kvantefysikk) til vannbølger. Vi jobber med stråling fra varme gjenstander, og bruker dette til å forstå verdensrommet og stjerners liv og oppbygning. Vi ser på hva kosmologiens forskere mener har skjedd med universet fra The Big Bang for tretten milliarder år siden og fram til i dag, elektrisitet og elektriske kretser – både i teori og praksis. Vi ser på fysikken bak de moderne duppedittene LED, transistorer og dioder. Fysikk 1 gir 0,5 realfagspoeng.
Fysikk 2
5 timer pr. uke
Eksamensform: Skriftlig og muntlig
I Fysikk 2 lærer du mer om krefter og bevegelse, nå i tre dimensjoner. Vi ser på impuls, bevegelsesmengde og bevaringslover. Vi studerer Newtons gravitasjonslov, elektriske felt og krefter og vi ser nærmere på magnetiske felt og krefter. Vi studerer induksjon – hvordan lage strøm, Einsteins relativitetsteori – både spesiell og generell. Vi studerer kvantefysikkens bisarre fenomener og vi jobber med digitalisering av lyd. For å velge dette faget, bør du særlig interessere deg for fysiske fenomener. Matematikken i faget er noe krevende. Fysikk 2 gir 1 realfagspoeng. Du kan lese mer om fysikk på vilbli.no
Programfaget Historie og filosofi består av de to fagene Historie og filosofi 1 og Historie og filosofi 2. Disse undervises vekselvis annethvert år.
Historie og filosofi 1
5 timer pr. uke.
Eksamensform: Muntlig
HiFi 1 følger historien og tar opp filosofer og filosofiske problemstillinger. Fagene forener to helt sentrale emner, nemlig kunnskap om det fortidige og innsikt i tenkningens historie. Forståelsen rundt menneske, samfunn, politikk og etikk kan bare skje ved at vi skaffer oss innsikt i de historiske begivenhetene som mennesket er påvirket av og som det i sin praksis virker formende tilbake på.
Faget består av de fire komponentene
- historie (kunnskap om viktige historiske hendelser)
- historisk tenkemåte (kunnskap om hvordan historie preger vanlige folks tenkemåte)
- filosofiens historie (kunnskap om hvordan filosofer tenker i ulike perioder)
- filosofisk refleksjon (kunnskap om hva det vil si å tenke, vurdere og analysere på en filosofisk måte).
Du kan lese mer om historie og filosofi på vilbli.no.
Historie og filosofi 2
5 timer pr. uke.
Eksamensform: Skriftlig og muntlig
Fagene forener to helt sentrale emner, nemlig kunnskap om fortiden og innsikt i tenkningens historie. Forståelsen rundt menneske, samfunn, politikk og etikk kan bare skje ved at vi skaffer oss innsikt i de historiske begivenhetene som mennesket er påvirket av og som det i sin praksis virker formende tilbake på. HiFi 2 er mer orientert mot filosofisk tekning.
Faget består av følgende temaer:
- mennesket i moderne tid
- kunnskap og sannhetssøken
- eksistens og mening
- felleskap, produksjon og forbruk
- politiske ideer og ideologier
- historieforståelse, historiebevissthet og historiebruk
Dette er et nyttig programfag for alle som skal ta examen philosophicum på universitetet. Du kan lese mer om historie og filosofi på vilbli.no.
Dette faget består av Kjemi 1 og Kjemi 2. Fagene bygger på hverandre.
Kjemi 1
5 timer pr. uke
Eksamensform kjemi 1: Muntlig
Eksamensform kjemi 2: Skriftlig og muntlig
Kunnskaper og kompetanse i kjemi er viktig i mange yrker og kan gi et godt grunnlag for videre studier. Kjemikere er viktige bidragsytere i utviklingen av bioteknologi, nanoteknologi, medisin, farmasi, miljøfag, nye materialer og nye energikilder. Programfaget har som formål å skape interesse for kjemi og naturvitenskap og samtidig gi kunnskaper som er nødvendige for å delta i samfunnsdebatten. Programfaget skal gi innsikt i kjemiens ulike anvendelser og betydningen av kjemi i hverdagsliv og samfunn. Kjemikere utforsker, bestemmer og beskriver hvordan stoffer er oppbygd og forklarer ut fra dette grunnlaget, stoffenes egenskaper og reaksjoner. Dette får man kunnskaper om gjennom eksperimenter og teori. Derfor er planlegging og gjennomføring av forsøk og vurdering av resultater sentralt i programfaget kjemi. Noe av det programfaget skal gi er innsikt i kjemisk forskning, få forståelse av hvordan stoffer påvirker miljøet, hvordan nye industrielle metoder kan redusere miljøpåvirkningene, fokusering på bærekraftig utvikling og hvordan forskere sikrer at forskningen er etisk forsvarlig. Fagene gir 0,5 realfagspoeng hver. Du kan lese mer om kjemi på vilbli.no.
Dette faget består av Markedsføring og ledelse 1 og Markedsføring og ledelse 2. Fagene bygger på hverandre.
Markedsføring og ledelse 1
5 timer pr. uke
Eksamensform: Muntlig
I dette faget lærer du mer om marked og målgrupper. Du lærer om kjennetegn ved markeder og hvordan man kan segmentere disse. Man lærer også å foreslå aktuelle målgrupper for en bedrift. Psykologi og kjøpsatferd er et annet moment i faget, og man lærer å analysere en bedrifts rammefaktorer og lage en situasjonsanalyse bedriften kan bruke som utgangspunkt for bruk av konkurransemidlene. Du vil også lære om ulike former for markedsundersøkelser, om konkurransemidler, pris, produkt, plass, påvirkning og personale. Utforming av reklamemateriell ved digitalt verktøy vil være en av oppgavene her. Du vil også lære om markedsføringsloven og andre relevante lover i forbindelse med markedsføring. Organisasjon og bedriftskultur vil også bli berørt. Du kan lese mer om markedsføring og ledelse på vilbli.no.
Markedsføring og ledelse 2
5 timer pr. uke
Eksamensform: Skriftlig og muntlig
Dette faget bygger på markedsføring og ledelse 1. I markedsføring og ledelse 2 går man dypere ned i fagstoffet man lærte om i markedsføring og ledelse 1. Du lærer mer om å bruke situasjonsanalyse, herunder å analysere konkurrenter. Du skal gjennomføre en markedsundersøkelse, og også presentere denne på ulike måter. Du fordyper deg i konkurransemidlene, og lærer om merkevarebygging, prissetting og ulike distribusjonsformer. Du får anledning til å lære mer om personalutvikling, rekruttering og ledelse. Du fordyper deg ytterligere i markedsstrategier og markedsplanlegging, og du lærer om viktigheten av etikk og bærekraft i næringslivet. Du kan lese mer om markedsføring og ledelse på vilbli.no.
3 timer pr. uke
I dette faget lærer du mer om tall og algebra, statistikk, modellering og funksjoner i praksis. 2P er et fellesfag for elever som velger språk, samfunnsfag og økonomi som fordypningsfag. Læringsmetodene som blir brukt er klasseromsundervisning, oppgaveløsning individuelt og i grupper, omvendt undervisning. Dette faget er det du trenger for å få nødvendige kunnskaper i matematikk til å studere fag på høyskoler og universitet som har generell studiekompetanse som opptakskrav. Du kan lese mer om matematikk 2P på vilbli.no.
5 timer pr. uke
Eksamensform: Skriftlig eller muntlig
Matematikk R handler om å forstå moderne anvendelser av matematikk i realfaglige og samfunnsfaglige sammenhenger. Faget gir deg mulighet til å utvikle et presist språk for kritisk tenkning, evne til problemløsing og matematisk forståelse. Kritisk tenkning i matematikk omfatter kritisk vurdering av resonnementer. Faget gir rom for kreativitet og skapertrang ved at du får tid til å tenke, reflektere og resonnere matematisk, stille spørsmål og oppleve at faget er relevant. Problemløsingsstrategier spiller en vesentlig rolle når du skal løse matematiske problemer, og kan bidra til at du blir mer bevisst på egen læring. I faget får du utforske matematikk og løse matematiske problemer gjennom å resonnere, argumentere og modellere. Kompetanse om teoretiske og praktiske anvendelser av matematikk forbereder deg til videre arbeid og utdanning som stiller krav om matematisk forståelse.
Temaene som omhandles i R1 er:
- Funksjoner
- Modellering av reelle datasett
- Potenser og logaritmer
- Eksponentiell og logistisk vekst
- Parameterframstillinger
- Vektorregning i planet
For å velge dette faget, bør du interessere deg for matematikk, realfag og videre studier på høyskole eller universitet. Faget krever egeninnsats for å oppnå godt resultat. Gir 0,5 realfagspoeng. Du kan lese mer om matematikk R1 på vilbli.no.
5 timer pr. uke
Dette faget er fordypning i R-matematikk og valgbart for vg3. Faget bygger på R1 fra Vg2. Temaene som omhandles i R2 er:
- Geometri: vektorer i rommet
- Algebra: Tallmønstre, bevis, rekker og følger
- Funksjoner: trigonometriske funksjoner, integraler og matematiske modeller
- Differensiallikninger: regne på dynamiske fenomener og modellere praktiske situasjoner.
Gir 1 realfagspoeng. Du kan lese mer om matematikk R2 på vilbli.no.
5 timer pr. uke
Eksamensform: Skriftlig
Matematikk S handler om å forstå moderne anvendelser av matematikk i samfunnsfaglige og økonomiske sammenhenger. Faget gir deg mulighet til å utvikle matematisk forståelse og evne til å løse matematiske problemstillinger.
Kompetanse om teoretiske og praktiske anvendelser av matematikk forbereder deg til videre arbeid og utdanning som stiller krav om matematisk forståelse. Faget gir rom for kreativitet og skapertrang ved at du får tid til å tenke, reflektere og resonnere matematisk, stille spørsmål og oppleve at faget er relevant. Problemløsingsstrategier spiller en vesentlig rolle når man skal løse matematiske problemer, og kan bidra til at du blir mer bevisste på egen læring.
Hovedområdene som omhandles i S1:
- Algebra
- Funksjoner
- Sannsynlighet
- Lineær optimering
De fleste temaene i S1 er knyttet til praktiske problemstillinger innenfor samfunnsfagene. For å velge dette faget, bør du derfor interessere deg for matematikk koblet mot samfunnsfagene. Noen studiesteder som krever R1 vil også godta S1 og S2 (f.eks.siviløkonomstudiet). Du kan lese mer om matematikk S1 på vilbli.no.
5 timer pr. uke.
Eksamensform: Skriftlig
Temaer som omhandles i S2 er:
- Algebra
- Funksjoner og derivasjon
- Sannsynlighet
- Statistikk
- Økonomiske modeller
S1 og S2 gir 0,5 realfagspoeng hver. Du kan lese mer om matematikk S2 på vilbli.no.
5 timer per uke
Eksamensform: Ingen. Faget vurderes ikke med karakter men med deltatt.
Har du en språk- og kulturbakgrunn som er fjern fra den norske? Har du bodd kort tid i Norge? Da kan du ta dette faget. Du får undervisning i norsk språk og kultur, og du får hjelp med språklige utfordringer i alle fag. Målet er at du skal fullføre videregående skole på tre år og få studiekompetanse. Faget vurderes ikke med karakter, bare med «deltatt», men fraværsreglene og plikten til å delta i undervisningen er den samme som for andre fag. Du kan ikke ta det som privatist. Faget erstatter et vanlig programfag i ett eller to år. Derfor må du velge to andre programfag i vg2 som du kan fortsette med i vg3. Du kan lese mer om norsk styrking på vilbli.no.
5 timer per uke
Eksamensform: Skriftlig eller muntlig
I dette faget lærer du om norsk og internasjonal politikk. Faget har politiske prosesser og institusjoner, demokrati og medborgerskap, internasjonale samarbeidsforhold og konflikter, menneskerettighetenes velferdsgrunnlag og menneskerettighetene i praksis som hovedområder. Dette faget er fint å velge i vg3 hvis du har sosiologi og sosialantropologi fra vg2, men er ikke et krav. Sammen med sosiologi og sosialantropologi gir dette faget en fordypning. Du kan lese mer om politikk og menneskerettigheter på vilbli.no.
Psykologi består av Psykologi 1 og psykologi 2. Fagene kan tas uavhengig av hverandre.
Psykologi 1
5 timer pr. uke
Eksamensform: Muntlig
Programfaget psykologi er et allmenndannende fag, og psykologisk grunnforståelse er sentralt i de fleste samfunnsmessige og mellommenneskelige sammenhenger. Programfaget skal bidra til å utvikle evne til samarbeid, kreativitet og analytisk refleksjon. Videre skal det bidra til kunnskap om begreper, modeller og teorier i psykologien som grunnlag for å utvikle egen og andres tenkning. Du som velger faget bør interessere deg for mennesket og menneskets atferd. Psykologifaget handler om dette, hvordan mennesket utvikler seg psykologisk, og hvorfor vi handler, føler og tenker slik vi gjør. Flere av de som har hatt faget sier at det er et arbeidskrevende fag. Hovedområdene i faget er psykologiens historie og utvikling, utviklingspsykologi, mennesket og læring, psykologiens biologiske grunnlag og mennesket og helse. Du kan lese mer om psykologi på vilbli.no.
Psykologi 2
5 timer pr. uke
Eksamensform: Skriftlig eller muntlig
Faget handler om deg og meg, altså mennesket, og om forholdet oss mennesker imellom. I psykologi 2 er vi opptatt å se nærmere på mennesket i gruppe og i samfunn. Det er fire hovedområder i faget. Det første området handler om ulike psykologiske retninger og hvordan disse praktisk kan anvendes i dagens samfunn. Innen området sosialiseringsprosess lærer man om betydningen av å inneha sosial kompetanse, og hvordan grupper og roller i grupper oppstår. I dette hovedområdet ser man også på ulike typer ledelse, konflikter og konfliktløsing. Innen området kommunikasjon lærer man om kommunikasjonsprosessen og hvordan massemedia påvirker oss. I det siste hovedområdet helsepsykologi lærer man om sammenhengen mellom psykisk og fysisk helse, ulike psykiske lidelser og om forebygging og behandling på ulike nivå.
5 timer pr uke – bygger på Engelsk 1
Eksamensform: Skriftlig og muntlig
Fokus i dette faget ligger på oppsummering av, kommentarer til og diskusjon av ulike samfunnsspørsmål. Det jobbes med politiske forhold i den engelskspråklige verden med vekt på Storbritannia og USA. Dessuten behandles internasjonal konflikt. Litteraturutvalget er hentet fra tiden etter 1900. Det leses minst ett helt verk og jobbes med analyse av filmer. Elevene skal ha ett større fordypningsarbeid med emne fra samfunnsfaglig engelsk. Faget sikter i tillegg mot videreutvikling av språklige ferdigheter. Tekstene er lengre og mer krevende.
Samfunnsøkonomi består av Samfunnsøkonomi 1 og Samfunnsøkonomi 2. Fagene bygger på hverandre.
Samfunnsøkonomi 1
5 timer pr. uke
Eksamensform: Muntlig eksamen
Samfunnsøkonomi er et fag som gjør at man blir i stand til å delta i diskusjoner om hvordan vi fordeler ressursene i samfunnet. Man skjønner mer når man leser aviser og ser på debattprogram på TV, og blir bedre forberedt til å stemme ved kommune- og stortingsvalg. Faget tar for seg følgende emner:
- Markedsteori, som hva som påvirker tilbudet av en vare eller tjeneste
- Nasjonalregnskap og økonomisk vekst
- Arbeidsmarked og arbeidsledighet
- Prisvekst og pengepolitikk
- Inntektsfordeling og miljøproblemer
- Internasjonal økonomi
Faget er relativt krevende og det er en fordel å like matematikk og analytiske problemstillinger.
Samfunnsøkonomi 2
5 timer pr. uke
Eksamensform: Skriftlig eller muntlig eksamen
Samfunnsøkonomi 2 bygger på samfunnsøkonomi 1. Emnene man fordyper seg i er:
- Markedsteori – herunder monopol og fri konkurranse
- Økonomisk vekst og årsaker til forskjeller i økonomisk vekst mellom ulike land
- Arbeidsledighet og økonomisk politikk
- Inntektsfordelinger og miljøproblemer
Internasjonal økonomi herunder betydning av internasjonal handel. Du kan lese mer om samfunnsøkonomi på vilbli.no.
5 timer per uke
Eksamensform: Muntlig
I dette faget lærer du å forstå og reflektere over samspillet mellom individ og samfunn. Hovedområdene i faget er samfunnsvitenskapelige tenkemåter, kulturforståelse, sosialisering, produksjon og arbeid og fordeling av goder. Dette faget egner seg godt i vg2 for så å bygge på med politikk og menneskerettigheter, sosialkunnskap eller samfunnsfaglig geografi i vg3. Sosiologi og sosialantropologi er et muntlig fag og du kan bli trukket ut til muntlig eksamen. I undervisningen vil det være mye muntlig aktivitet som du bør like å delta i. Du kan lese mer om sosiologi og sosialantropologi på vilbli.no.
Språk åpner dører i en globalisert verden. Å lære et fremmedspråk dreier seg først og fremst om å bruke språket; lese, lytte, snakke og skrive i ulike sammenhenger. Har du ikke hatt fremmedspråk før du starter på videregående skole må du ta Spansk I+II. Faget har 113 timer på Vg1 og 112 timer på Vg2. På vg3 fortsetter du på nivå II med 140 timer spansk Du kan lese mer om spansk I+II på vilbli.no.
Opp til start igjen
For mer informasjon, se også vilbli.no